Zaterdag 04/03
Door: Jet
Blijf op de hoogte en volg Jet
04 Maart 2017 | Servië, Belgrado
De dierentuin was toch wel een beetje anders zoals die we hier gewend zijn. De hokken erg klein en ook heel kaal, met bijvoorbeeld kunstgras. Sommige dieren miste ook een ledemaat. Toch was het heerlijk weer en hebben we van zowel de mensen (typisch Servisch) als de dieren kunnen genieten. Onderlangs het fort zijn we weer naar de bushalte gelopen, en onderwerg hebben we een paar mooie foto’s kunnen schieten van ruïnes van het fort. Thuis in Zemun hebben we ons omgekleed een powernapje gedaan en klaar gemaakt voor een Pub Crawl!
Na snel 10 worstjes gegeten te hebben, dit heet Ćevapčići hebben we snel afgerekend en waren we nog net op tijd voor de Pub Crawl (kroegentocht).
De pub crawl begon (uiteraard) met het typische drankje Rajka en al snel belande we dan ook in een Kavana met live Servische muziek. Mia, de guide was ontzettend open en aardig. Het was een leuke groep met veel verschillende nationaliteiten (Turkije, Duitsland, Amerika, Zwitserland, Roemenië). Kortom: Een zeer geslaagde avond!