Dag 61: Krokodillen voelen
Door: Jet
Blijf op de hoogte en volg Jet
29 Mei 2019 | Gambia, Bakau
Onderweg naar de botanische tuin kochten we nog een mooi schilderijtje bij een straatartiest. De botanische tuin zelf zou heel mooi kunnen zijn, maar het is nu eigenlijk te droog. Veel planten staan nog maar net rechtop en het lijkt me ook dat dit haast niet bij te sproeien is. Met wat fantasie was het nog steeds een mooi wandeltje. Na deze twee vermoeiende toeristische trekpleisters werd het tijd om ons op het strand te gaan vestigen. Ik nam Remy mee naar het vertrouwde plekje bij Calypso. Hier was het helemaal uitgestorven. Wat een straf! Toen we opzoek waren naar een taxi terug, liepen we tegen de driver van Gert en Inge op (de eigenaren van de Stichting Kinderen van Lamin, waarvan o.a. het ziekenhuis is). Hij scheen hun altijd rond te rijden, klein landje toch maar weer :). Ik vroeg hem om ons bij een restaurantje af te zetten, maar deze was helaas dicht. Happie eten werd daarom bij het hotel. Alleen moest Remy eerst nog naar Senegambia toe, omdat ook het wisselkantoor al gesloten was. Soms is er geen peil op te trekken.
01 Juni 2019 - 16:15
Daphne :
Haha, toch weer veel te jammer dat er geen foto’s zijn. Zie het al helemaal voor me met die krokodillen