Dag 66: Boenen sessie 2 - Reisverslag uit Lamin, Gambia van Jet P - WaarBenJij.nu Dag 66: Boenen sessie 2 - Reisverslag uit Lamin, Gambia van Jet P - WaarBenJij.nu

Dag 66: Boenen sessie 2

Door: Jet

Blijf op de hoogte en volg Jet

03 Juni 2019 | Gambia, Lamin

Nu de male ward zo mooi glimt, kan de female ward natuurlijk niet achterblijven. Tijd om deze schoon te boenen dus. Opnieuw presenteerde zich een interessante collectie van smerige dingen die ik jullie zal besparen. Een schoonmaakrooster zou niet ongewenst zijn. Rond 12uur waren we klaar en stond het zweet m’n op de rug. We besloten dat het mooi geweest was en namen een douche. Hierna volgde weer een sessie: werken aan het onderzoek. Morgen of overmorgen is het het einde van de Ramadan. Dit is afhankelijk van de stand van de maan en van een soort adviesraad. Heel maf dat ze dus niet weten of er nog een vastendag volgt of niet.
In de middag een beetje een domper door het regelen van een ziekenhuisafspraak in Nederland. Wat een gedoe is dat van een afstand zeg… Best een beetje frustrerend.

Een nieuw wandeltje naar de tailor volgde om de kussenslopen op te halen. Drie van de vier zijn er in ieder geval goed ;). Hier laat ik het maar even bij. Hij heeft zijn best gedaan zullen we maar zeggen. Nu heb ik tenminste échte Gambiaanse kussenslopen!